Carnaval Kostuums voor Koppels

Als u Carnaval gaat vieren met uw partner is dit de kans om u als het perfecte koppel te verkleden met onze geweldige kostuums die iedereen leuk zal vinden! Hier zijn alvast een aantal ideeën.

We houden van de jaren 80

Weet u nog dat iedereen dacht dat dit in de mode was? Ga terug in de tijd met deze kleurrijke trainingspakken - ze zorgen ervoor dat u in ieder geval opvalt in de menigte!

Vergeet niet om een authentieke jaren 80 pruik op te zetten om de look helemaal af te maken. Zorg dat er wat klassieke jaren 80 muziek gedraaid wordt zodat u uw danspassen kunt laten zien.


Amerikaanse Droom

Geef uw outfit een Amerikaans thema met deze highschool kostuums! Hij is de quarterback, de ster van het football team, en zij is de cheerleader. U bent het ultieme paar en iedereen weet: u ziet er geweldig uit in het zwart.


Bierman & Biervrouw

Als u Carnavalshelden nodig heeft, kunt u vertrouwen op Bierman en Biervrouw! Deze leuke superheld outfits passen goed bij elkaar en hebben beide een coole cape en handige riem waar u twee blikjes koud bier in kunt opbergen zodat u zeker geen dorst hoeft te hebben terwijl u de optocht bekijkt.


Ghostbusters

Nog steeds geen Carnaval kostuum gevonden om als koppel te gaan? Who you gone call? Met deze Ghostbuster kostuums kunt u zich transformeren in uw favoriete personages van de klassieke jaren 80 sci-fi film.

Pak uw proton pack en ben klaar om te feesten!


1920 Gangsters

Als het Carnaval is regeert u de stad! Deze jaren 20 gangsterpakken met een krijtstreep en coole fedoras zijn een stijlvolle en gemakkelijke manier om u te verkleden voor het feestgedruis.


Mr en Mrs Mime

Er is geen betere manier om Carnaval te vieren als een van de meest klassieke straatartiesten aller tijden! Deze mime-outfits worden geleverd met gestreepte tops, witte handschoenen, rode stropdassen, bretels en baretten. Bekijk onze schmink om uw make-up precies goed te krijgen!


Kom bij het Circus

Jon Snow weet misschien niets, maar gelukkig weten wij het een en ander over Carnavalskleding! Sluit u aan bij de Nachtwacht of transformeer in de Moeder der Draken en begin uw zoektocht naar de IJzeren Troon.


Game of Thrones

Jon Snow weet misschien niets, maar gelukkig weten wij het een en ander over Carnavalskleding! Sluit u aan bij de Nachtwacht of transformeer in de Moeder der Draken en begin uw zoektocht naar de IJzeren Troon.


Piraten Koppel

Vaar de zeven zeeën in deze geweldige piraten kostuums! U hebt alles wat u nodig hebt om begraven schatten te zoeken en te feesten tijdens Carnaval.


Zoekt u ook een kostuum voor de allerkleinsten?

Bekijk dan onze fantastische familiekostuums , en verkleed u allemaal om te genieten van de uitbundige carnavalsfeer!